Having technical issues with the Em-8ER Forums, Web Site or Discord?

Pandagnome

Kaiju Slayer
Happy Kaiju
Jul 27, 2016
3,400
3,589
113
Island of Tofu
mechadrive.com
#21
Whoa now! Some feisty words, Panda! 10 is NOWHERE near as bad as ME, Vista and 8! Those were truly God awful.

That is until Microsoft adds in that monthly service charge into 10. Then it will be the worst.

*edit*
I sure miss 98....and DOS......and Privateer 2.....
never used 98 but did remember 95 ooh sim city 2000 what a game :p
 
Likes: Mahdi

Vel

Deepscanner
Nov 13, 2018
3
4
3
#30
Front page isn't responding to my mouse's scroll wheel. Doesn't budge an inch unless I put my cursor directly on the scroll bar on the side of the page. Hitting spacebar, however, works fine and moves the page down appropriately
 

Maven

Kaiju Slayer
Max Kahuna
Jul 26, 2016
145
594
93
#31
Front page isn't responding to my mouse's scroll wheel. Doesn't budge an inch unless I put my cursor directly on the scroll bar on the side of the page. Hitting spacebar, however, works fine and moves the page down appropriately

The main website is gonna undergo an overhaul. There's some stuff broken in there right now. Gonna be redone soon.
 

Sy

Member
Nov 16, 2018
56
83
18
syeedali.com
#32
I'm going to keep an eye on it, but I've seen my whole browser hang for tens of seconds while doing things like deleting a reply.

[edit] - I posted this very comment and it reproduced it. Checking my net console, it appears that it's the embedded content feature that's to blame, though I don't know enough to interpret the logs well. It's likely there is a privacy leak posting the info raw, but I can work with you in private as needed.

In my case, Youtube's embedded feature took 7 seconds and hung the loading of the page. This is when posting a comment here, not when viewing this page the first time.

I'm using Pale Moon. I love when people ask me to use another browser and I can just say "consider supporting a standards-compliant website".
 
Last edited: